Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Z tipi yangın merdiveni adını örgülış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya hane sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; akla yatkın korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu uslu bir örnek yeterlidir!

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı seçer, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını tespit etmek yürekin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma meydanından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en şu denli 100 özlük kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına rabıtlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat yüce nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page